Waarom dit boek?

Drie jaar geleden begon mijn, zoals ik er nu tegen aankijk, zwaarste uitdaging in het leven. Ik werd doodziek. Ik was radeloos, verdrietig en boos. Boos omdat mij dit moest overkomen in de bloei van mijn leven.

Ik kreeg een diagnose die er niet om loog: MS. Maar ik voelde al snel diep vanbinnen dat dit niet klopte. Mijn ‘klopjacht’ naar wat het dan wel zou zijn, was geopend. Ik besloot mijn gevoel te volgen, herpakte mezelf en werd strijdlustig. Een gevecht tegen mezelf, mijn ziekte en zo nu en dan het gevestigde witte-jassencircus was het gevolg. Dit gevecht heb ik gelukkig op alle fronten gewonnen. De grootste strijd én uitdaging in mijn leven, is veranderd in de grootste dankbaarheid.

Deze transformatie, deze overwinning wil ik graag delen met iedereen die het nodig heeft.

PatriciaHandtekening

IMG_00061

Eerstinzichtboek

BestelMijnBoek

ChattenBOL