Gastenboek

Heeft u mijn boek gelezen en wilt u graag laten weten hoe u het vond? Wilt u graag uw persoonlijke ervaring delen? Of heeft u gewoon een prachtig verhaal te vertellen? Daar is hier alle ruimte voor!

40 antwoorden
 1. Marlinda van den Eijnden
  Marlinda van den Eijnden zegt:

  Eenmaal in begonnen, het boek in één ruk uitgelezen. Prachtig boek over een lijdensweg, maar bovenal over kracht, positiviteit en liefde. Echt een inspiratie!!!

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Ha lieve Marlinda!! bloos grote bloos hier aan de andere kant van de virtuele lijn!! zo blij dat het je heeft “geraakt”
   heel veel liefs van mij!

   Beantwoorden
 2. Anne
  Anne zegt:

  Het verhaal van een positieve, krachtige en inspirerende vrouw wat laat zien hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en in jezelf te blijven geloven. Het boek binnen een dag uitgelezen.. Zeker de moeite waard.

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   ha die Anne!! dankjewel voor je warme woorden! hoop echt andere mensen hiermee te inspireren dat dat
   stemmetje vanbinnen zooooo krachtig en belangrijk is! liefs van mij!

   Beantwoorden
 3. natalie f. boekhorst
  natalie f. boekhorst zegt:

  WAARD OM TE VERTELLEN ‘Mijn leven stond stil’ is een verhaal dat het waard is verteld te worden. Vooral om te laten zien wat het volgen van je gevoel ‘deze diagnose klopt niet’, kan opleveren! En of je gelooft in alternatieve geneeswijze (naast die van de reguliere) of niet, ik heb gezien wat dit met Patricia heeft gedaan. Wanneer ook maar 1 persoon geholpen wordt door dit verhaal, dan is het boek nu al geslaagd! Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan!

  Beantwoorden
 4. Janette
  Janette zegt:

  Dat je dit verhaal op papier hebt gezet en dat met ons deelt geeft moed voor anderen om ook een ‘second opinion’ te zoeken. Daarnaast moeten we ook onze ‘innerlijke stem’ volgen. Geweldig inspirerend boek!

  Beantwoorden
 5. Debbie
  Debbie zegt:

  Bijna in een adem uitgelezen, wat een aangrijpend verhaal! Het getuigt van kracht om ondanks alles toch naar jouw lichaam en jouw intuïtie te blijven luisteren. Een collega van mij lijdt ook aan de ziekte van Lyme. Ik zal haar dit boek zeker aanraden!

  Beantwoorden
 6. Thea Kiefte
  Thea Kiefte zegt:

  Wat een herkenbaar verhaal, ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Super dat het jou gelukt is om de ziekte te verslaan, geeft weer hoop. Liefs Thea

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Hai Thea! bedankt voor je berichtje! Ik zou bijna zeggen “jammer dat het zo herkenbaar is voor jo” en dan begrijp je me
   vast wat ik daarmee bedoel!! Hou die hoop vast! Kom snel een keer kop koffie halen! Liefs Patricia

   Beantwoorden
 7. Natascha
  Natascha zegt:

  Hallo Patricia,

  Het boek heb ik in een keer uitgelezen. Zo herkenbaar allemaal! Het blijkt wel weer dat je altijd naar je gevoel en intuïtie moet luisteren als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt. Zo jammer dat de reguliere (huis)artsen en specialisten niet (altijd) open staan voor de patiënten.
  En zelfs al is er eindelijk een diagnose dan nog niet.
  Ook mij zijn de begrippen “kastje naar de muur” en “tussen de wal en het schip” niet onbekend.
  Dit kan en moet veranderen.

  Fijn voor je dat het met jou nu weer zo goed gaat.
  Ik hoop er ook ooit weer bovenop te komen!

  Natascha

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Hi Natascha, bedankt voor je feedback en je slaat de spijker op zijn kop; blijf altijd naar jezelf luisteren, je eigen
   kompas, je eigen tomtom, je radar! Jij ebt in ieder geval het heft al in eigen handen genomen en wens je vanuit
   mijn hart toe dat jij, net zoals ik nu, weer super gezond dartelend in de wei rond loopt!! stay in touch! Liefs
   Patricia

   Beantwoorden
 8. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Het boek, “Mijn leven stond stil” ,in 1 adem uitgelezen. Een meeslepend autobiografisch boek over ziek-zijn, dapperheid, positief blijven en het hand in hand gaan van reguliere en homeopatische zorg. Hier mag je terecht trots op zijn Patricia!

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Ha die lieve Marjolein, dankjewel voor je mooie woorden! Hoop er andere mensen mee te helpen & inspireren, net zoals jij
   mij hebt geholpen in mijn donkerste dagen x Patricia

   Beantwoorden
 9. Smithd259
  Smithd259 zegt:

  Good web site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

  Beantwoorden
 10. suus
  suus zegt:

  Het is een zeer aangrijpend en verhelderend verhaal van patricia.
  Dit boek heb ik in een adem uitgelezen. Het verhaal is helaas heel herkenbaar voor mij. Maar door patricia’s inspirerende woorden krijg ik weer hoop en moed om niet op te geven en te vertrouwen oo je eigen intuïtie.
  Bedankt dat je je verhaal heb willen delen 🙂

  Beantwoorden
 11. Ester Hermans- De Boer
  Ester Hermans- De Boer zegt:

  In 1 keer heb ik het boek uitgelezen. Vanaf de eerste bladzijde was ik gegrepen door Patricia haar manier van schrijven en omdat ik heel erg benieuwd was naar haar verhaal. Ondanks de strijd toch haar gevoel voor humor wist te behouden. Ik was erg onder de indruk over de enorme strijd die ze heeft moeten voeren met zichzelf. De geest die van alles wil,maar het lichaam wat haar helemaal in de steek liet. Heel indrukwekkend om te lezen dat Patricia trouw bleef aan haar stemmetje van binnen, ondanks dat de reguliere medici bleven volhouden dat ze MS had en dat het volgens hen geen Lyme kon zijn. Ook al had ze atypische symptomen voor MS. Een boek over de kracht van de liefde,positiviteit en hoe belangrijk het is te luisteren naar je innnerlijke stem. Chapeau Patricia voor hoe je je verhaal op papier hebt gezet en bovenal je enorme vechterslust en positiviteit!

  Beantwoorden
 12. Hettie
  Hettie zegt:

  Bedankt Patricia
  Je verhaal heeft mij bewezen dat ik na mijn MS diagnose onverzettelijk door moet gaan met mijn zoektocht in de hoop op een positieve ontwikkeling.
  Groet, Hettie

  Beantwoorden
 13. Sonja Brouwers
  Sonja Brouwers zegt:

  Lieve Patricia,
  Wow diep respect voor jouw kracht, jouw doorzettingsvermogen, jouw inner voice, jouw positiviteit, jouw zelfliefde en bovenal het volgen van je hart, want dat klopt! Wat super goed en dapper de weg die jij, samen met je man Cor, gegaan bent.
  Wat een vechtlust heb je geleverd voor jezelf en voor zoveel mensen op aarde. Erg jammer dat sommige mensen, instanties hun studie, ratio boven hun intuïtie laten gaan. Blijkbaar geldt voor hun (nog) niet het volgen van hun hart, luisteren naar hun gevoel. Ik hoop dat zij hun levenslessen ooit ervaren en dat dan hun ogen (intuitie) opengaan. Want vele patiënten zijn hierdoor de dupe van het systeem en de beslissingen, adviezen van deze mensen.
  Ik ben ervan overtuigd dat jouw ervaring, levenslessen voor veel mensen een eye opener zijn en ze moed en vertrouwen geeft!
  Ik ben waanzinnig blij en enthousiast dat je je kwetsbaarheid hebt geschreven in jouw boek. Diep respect!
  Na het lezen van je boek heb ik nog meer motivatie gekregen om verder te gaan met mijn hart te volgen.
  Een hartverwarmende knuffel voor jou, ik heb je boek op 15-2-2016 in een ruk uitgelezen. Wow! Thanks voor alles! Warme groet Sonja

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   WOW Sonja, wat een prachtige woorden! Het is dat ik mijn teenslippers aan heb anders zou ik naast mijn schoenen gaan lopen 😉 Nee alle gekheid op een stokje: dankjewel voor deze mooie en bemoedigende woorden en ik hoop inderdaad net zoals jij mooi verwoord dat veel mensen hier weer hoop en vechtlust door krijgen! Succes met je eigen hart-vervolging!!! Dikke kus

   Beantwoorden
 14. Annegreet
  Annegreet zegt:

  Vorig weekend je boek in één ruk uitgelezen. Het geeft ons weer moed! Zoveel herkenbaarheid in je boek; het gevoel een ‘roepende in de woestijn’ te zijn…Mijn man is al 9 maanden niet aan het werk vanwege reumatische klachten, al veel geprobeerd maar hij krijgt elke keer het deksel op de neus. Hij is gelukkig heel positief! Maar door je boek krijg ook ik weer hoop en moed! Bedankt!!

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Hai Annegreet! WOW wat een reactie!! Hier heb ik mijn boek oa om geschreven; mensen weer moed, hoop en inspiratie te geven! Ik wens je man (en jou uiteraard ook) alle goeds toe en hoop dat hij zijn kruistocht naar beterschap gaat winnen! Liefs Patricia

   Beantwoorden
 15. Hans Stolk
  Hans Stolk zegt:

  Wow wat een schitterend boek. Makkelijk te lezen en alles begrijpelijk getypt. Ik heb hem in één dag uitgelezen zo boeiend en zeker ook omdat ik veel dingen in het boek herken. Zo zie je maar dat niet iedere witte jas het wardeert dat je naar het stemmetje in je luisterd en zelf ” meedoktert”. Ik geloof dat ik ook Greet, of haar opvolgster, maar eens contacteer.
  Maar een echte aanrader dit boek. Knap gedaan Patricia Vorstenbos.

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Dank je wel Hans voor de mooie complimenten! Ik geloof dat het altijd goed is om het vizier te verbreden! Succes
   met jouw weg naar gezondheid! Patricia

   Beantwoorden
 16. Sylvia
  Sylvia zegt:

  Toen ik eenmaal aan dit boek begon, was ik niet te stoppen. Het leest als een tierelier. Wat een prachtig boek is het geworden. Wat een doorzettingsvermogen, vastberadenheid, positiviteit, kracht en liefde komen daaruit naar voren. Wat is het toch ontzettend belangrijk, om zelf te blijven nadenken, te luisteren naar je eigen stemmetje, op je eigen gevoel af te gaan. De reguliere en alternatieve geneeskunde vullen elkaar prachtig aan. Ik hoop dat dit boek anderen zo’n lijdensweg kan besparen.

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Ha lieve Sylvia! Dankjewel voor je mooie woorden, je laat me ervan blozen! Wat je zegt, doorzetten en luisteren naar je eigen stemmetje zijn cruciaal!
   “zegt ut voort”! Liefs Patricia

   Beantwoorden
 17. Chantal
  Chantal zegt:

  ik heb het boek besteld bij de Bruna, en waarom ? omdat ik in hetzelfde circuit zit op dit moment en dacht ik zou graag eens willen lezen hoe iemand anders er mee vecht en hoe mooi kan een boek zijn als je het zelfde bijna mee maakt , en dus ook dat het echt zo in de werkelijkheid is en dat doet echt pijn , je kan dus uit het boek halen dat artsen dus echt niet altijd gelijk hebben en dat ze totaal niks weten van lyme, en dat je dus ook niet geloofd word zelfs als je het nog aangeeft geloven ze je niet eens want dan krijg je een andere diagnose , wat ik zelf lastig vind is om dan sterk te blijven en in het boek is dat heel erg te lezen aan de steun van cor , respect dus met de juiste mensen en je eigen geloof dan kom je pas op het juiste pad je eigen stem in je hoofd klopt dus wel en ik vind dat artsen echt hier iets moeten aan gaan doen want de lyme gaat steeds meer toe nemen en ze kunnen dat niet vinden het antwoord is toch altijd nee er is niks gevonden in je bloed ,, dus lang leven alternatieve geneeskunde liever beter worden en arm ,. dan je leven lang bij artsen lopen waar je gewoon allemaal verkeerde diagnoses krijgt! echt een top boek helemaal onder de indruk top
  mvg ,
  Chantal bertelink

  Beantwoorden
  • Patricia
   Patricia zegt:

   Lieve Chantal, dank je wel voor je openhartige berichtje! Ik leef oprecht met je mee (been there done that). Ik hoop uit het diepste van mijn
   hart dat je inderdaad door mijn boek hernieuwde energie hebt gekregen en niet bij de pakken neer gaat zitten! Volg je eigen
   stemmetje, je allerbeste kompas!! Liefs Patricia

   Beantwoorden
 18. Gerrit Bertelink
  Gerrit Bertelink zegt:

  Ik was zo onder de indruk van alles, dat ik vergeten ben om te vertellen dat het boek heel snel uit was, zoveel herkenning, en die lekkere nuchterheid, met het o zo belangrijke stemmetje of je gevoel wat zo belangrijk is. En de behandeling van de MS, waar de witte vlekken al wat minder werden, terwijl het Lyme gevecht al begonnen was, en de reactie van de medici als een boer met kiespijn, mooi dat er nog mensen zijn die schrijven vanuit hun hart!Gerrit

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *